Aktuality

Další články

UEFA schválila rozšíření soupisek pro ME, trenéři mohou zapsat 26 hráčů

Vrcholem letošní sezony bude evropský šampionát a na turnaj v Německu se v roli aktivních účastníků může podívat o 72 hráčů více, než bylo původně plánováno. UEFA dnes schválila změnu a trenérům povolila nominovat 26 fotbalistů na místo dosavadních 23.

Courtois bude v sobotu poprvé v sezoně chytat a hned může s Realem slavit titul

Belgický brankář Thibault Courtois bude v sobotu poprvé v sezoně chytat za Real Madrid a hned by také mohl s týmem slavit zisk titulu. Návrat belgického gólmana po devítiměsíční pauze způsobené zraněními kolena dnes avizoval trenér "Bílého baletu" Carlo Ancelotti.

O víkendu začne v lize nadstavba, vedoucí Sparta nastoupí na Slovácku

Osmi zápasy o víkendu odstartuje v první lize nadstavbová část, která se bude hrát v Česku popáté. Vedoucí Sparta bude v neděli v úvodu pětikolové skupiny o titul hájit čtyřbodový náskok v čele tabulky před Slavií ve venkovním utkání na stadionu Slovácka a pokusí se udělat další krok k obhajobě trofeje.

Crvena Zvezda má další titul. Není pochyb o tom, kdo je v Srbsku nejlepší, raduje se Marko Marin

Srbské klubové scéně jednoznačně vládne Crvena Zvezda a svou suverenitu potvrdila rovněž v letošní sezoně. Bělehradský klub včera oslavil zisk dalšího, v pořadí už pětatřicátého mistrovského titulu.

Dortmund přijde o svou ikonu, Reus neprodlouží končící kontrakt

Kabinu Borussie Dortmund za několik týdnů opustí jedna z hlavních tváří současného BVB. Novou smlouvu už nepodepíše Marco Reus, 34letý ofenzivní fotbalista své rozhodnutí oznámil dnes odpoledne.

Foden vyhrál novinářskou anketu o nejlepšího hráče v Anglii

Záložník Manchesteru City Phil Foden vyhrál anketu Asociace fotbalových novinářů (FWA) o nejlepšího fotbalistu roku v Anglii. Třiadvacetiletý anglický reprezentant dostal 42 procent hlasů a byl první před Declanem Ricem z Arsenalu a svým klubovým spoluhráčem Rodrim.

Jaroš se soustředí na zisk rakouského titulu, přípravu asi zahájí v Liverpoolu

Brankář Vítězslav Jaroš po zisku poháru touží zakončit půlroční hostování ve Štýrském Hradci triumfem i v rakouské lize. Člen širšího kádru reprezentace se chce soustředit na závěr sezony a až poté začne řešit svou budoucnost.

V dubnu vládli lize sparťané, v anketě uspěli Birmančevič s Priskem

Nejlepším hráčem měsíce v lize se poprvé stal srbský záložník Sparty Veljko Birmančevič. I mezi trenéry v dubnu zvítězil zástupce lídrů tabulky a obhájců titulu, potřetí v sezoně uspěl dánský kouč Pražanů Brian Priske.

Slovan se zbavil problémového Rodriguese, lucemburského útočníka vrátil do Dynama

Gerson Rodrigues v zimě odešel z Dynama Kyjev na hostování do Slovanu Bratislava, v osmi zápasech dal pět branek, získal titul a jedná se o jeho jediné zápisy do historie slovenského klubu. Lucemburský útočník na sebe upozornil především nefotbalovými výstřelky a výsledkem je ukončení spolupráce.

Soupeř nemá co ztratit, my můžeme ztratit všechno, varuje Alonso před odvetou

Neuvěřitelná série Bayeru Leverkusen pokračuje. Německý tým dál sezonou frčí bez jediné porážky i po úvodním semifinále Evropské ligy. V Římě, kde nastoupil v brance Bayeru Matěj Kovář, vyhrál 2:0 a udělal důležitý krok směrem k finále v Dublinu.

Správní lidé na správných místech i navýšení rozpočtu, Zábranský hledá klíče k postupu

Je tomu už týden, co Zbrojovka oznámila veřejnosti změnu ve své vlastnické struktuře. Novým majoritním majitelem klubu z Brna se stal Libor Zábranský, jedna z největších osobností novodobé éry brněnského sportu.

Druholigová Wisla ovládla Polský pohár. Dříve nic výjimečného, dnes v předních ligách rarita

Nečekané rozuzlení dostalo letošní vydání Polského poháru, v němž si první trofej po třinácti letech připsala krakovská Wisla. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby nešlo o druholigový celek. Zatímco v minulém století se takováto překvapení děla běžně, v posledních letech jde o skutečnou vzácnost.

Měl jsem dát více gólů, šancí jsem zahodil hodně, sype si Jackson popel na hlavu

Chelsea neprožívá povedenou sezonu a svým způsobem je pod tím podepsán i Nicolas Jackson. Senegalský útočník měl mít na starosti střílení branek a v tomto směru opakovaně selhal, sám si je nedostatků moc dobře vědom.

Hernándeze čeká dlouhá pauza, znovu si přetrhl přední zkřížený vaz

PSG prohrálo v Dortmundu a v domácí odvetě semifinále Ligy mistrů bude dotahovat jednobrankové manko, na trávníku u toho navíc nebude Lucas Hernández. Obránce čeká dlouhá pauza, včera večer si poranil levé koleno a podrobné vyšetření odhalilo přetržený přední zkřížený vaz.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele