Schick po návratu do Říma: Chceme se pomstít za loňské vyřazení

01.05., 22:22
Aktuality
Patrik Schick (© AFP)

Před rokem musel Bayer Leverkusen strávit trpké vyřazení od AS Řím v semifinále Evropské ligy, v této sezoně stále neporažený klub nyní věří v nápravu. Ve čtvrtek večer zahájí bundesligový mistr dvojzápas v Římě a útočník Patrik Schick se těší nejen na odplatu, ale i na setkání s bývalými spoluhráči. Dres AS oblékal od léta 2017 dva roky. Loni v semifinále nemohl hrát kvůli vleklému zranění.

"Všichni hráči i ostatní v klubu si pamatují, jak to loni bylo. Postup jsme si loni zasloužili, teď se každý z nás chce pomstít," řekl Schick na večerní tiskové konferenci. V minulé sezoně Evropské ligy Bayer prohrál v Římě 0:1 a doma pak remizoval bez branek.

Nyní Leverkusen drží sérii 46 zápasů bez porážky, titul v německé lize už má a je hladový po dalších úspěších. Schick je nadšený, že tentokrát je zdravotně fit a čeká ho emotivní návrat. "Je fajn být zpátky, zvlášť, když jsem loni kvůli zranění nemohl hrát. Těším se i na to, že uvidím některé bývalé spoluhráče. Zvlášť Daniele De Rossiho, který je teď trenérem a dělá velmi dobrou práci," řekl.

Zápas začne ve 21 hodin a druhý český útočník Adam Hložek tentokrát bude jen v roli diváka, protože doléčuje poraněný kotník. Naopak brankář Matěj Kovář by neměl v sestavě německého šampiona chybět.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
Largo

Daje Roma!

Reagovat
Pozor skluz!!!

DAJE!

Reagovat
vceradnesazitra

2x vás pojebe ten samej soupeř, to bude bolet

Reagovat
Modi6

Leverkusen má letos na to postavit se Atalantě Bergamo ve finále. Proč se sakra hrají oba ty semifinálové zápasy ve stejný čas?

Reagovat
Witcher

Mourinho něco vymyslí

Reagovat
Largo

?

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Witcher

Jo von tam není už vlastně

Reagovat
Grupma

Máš to v článku. De Rossi. Schick se na něj dokonce těší

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
FORZAMILAN

Daje Roma, forza giallorossi

Reagovat
Largo

Reagovat
Pozor skluz!!!

Kdo chce pomstu, nema nic.

My se Sevillou, my s Feyenoordem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele